Prerada mesa

Tradicija i kvalitet

Sedište firme prerade mesa se nalazi u Novom Pazaru u naselju Selakovac.Pored prodaje mesa na veliko imamo i svoju mesaru gde možete da probate naše proizvode.

Na teritoriji Novog Pazara vršimo svakodnevno snabdevanje naših klijenata.

Prodajemo kvalitetno prerađeno meso u veleprodaji, imamo različite vrste mesa i proizvode od mesa. Širok rasponproizvoda, od svežeg mesa do prerađenih proizvoda, kao što su baš pazarski ćevap, teleće viršle, pljeskavice, pršuta i sudžuk.

prerada mesa, pazarski cevapi, domaće virsle, pljeskavice, prsuta, sudzuk

Naš premium proizvod

Baš pazarski ćevap

Iz srca naše mesne prerađivačke tradicije, Baš pazarski ćevap dolazi u praktičnom pakovanju. Svaki zalogaj je sočan i savršeno začinjen, donoseći vam autentičan ukus Pazara.

teleće viršle cena

Najkvalitetnije teleće meso

Baš domaće viršle

Naše Baš pazarske viršle, pakovane za vašu udobnost, predstavljaju idealan izbor za brz i ukusan obrok. Pripremljene od najkvalitetnijeg mesa, garantiraju vrhunski ukus i kvalitet.

Za vaše ukusne obroke

Baš pazarske pljeskavice

Otkrijte pravi okus Novog Pazara s našim Baš pazarskim pljeskavicama, sada dostupnim u praktičnom pakovanju. Sočne i savršeno začinjene, idealne su za svaki roštilj ili obrok kod kuće.

Galerija proizvoda

Prerada i distribucija mesa

Zainteresovani ste
za saradnju?

Ukoliko želite kupovati ili distribuirati naše proizvode, budite slobodni da nas kontaktirate. Otvoreni smo za saradnju.