Mesara ensar
Izbor i preradu mesa prepustili smo ljudima koji uzgajaju svoja stada na pasnjacima Peštari i garantuju za kvalitet.
Teletina
Piletina
Junetina
Ćevapi
Proizvodnja roštilj mase za pazarski ćevap, pljeskavice i viršle
Mesara poseduje savremeno opremljenu klanicu i pogon za preradu mesa čija tehnologija prati visoke standarde evropskog tržišta i garantuje kvalitet proizvoda. Spoj tradicije uzgoja stoke na Pešterskim pašnjacima i savremena tehnologija rezultiraju proizvodima koji stvaraju prostor za uživanje u prepoznatljivom ukusu.
- Pazarski ćevap
- Pljeskavice
- Domaće viršle
Ovaj autentični ukus preporučuje Svetska zdravstvena organizacija kroz ispunjavanje HACCP i HALAL standarda, koje su mnoge zemlje Evropske Unije usvojile kao zakonsku obavezu u proizvodnji hrane.
HACCP je sistem bezbednosti hrane koji se zasniva na analizi i kontroli potencijalnih bioloških/mikrobioloških, hemijskih i fizičkih opasnosti kojima su izložene sirovine, mogućih opasnosti pri rukovanju, proizvodnji, distirbuciji i konzumiranju proizvoda.
HALAL standard predstavlja potvrdu bezbednosti proizvoda za zdravlje ljudi i kao takav značajan je ne samo za muslimane već i za sve ljude koji drže do zdrave ishrane.
Prepoznatljivi ukus pazarskog ćevapa izradili smo sa željom da sačuvamo tradiciju i autentičnost . Zato za Vas biramo najkvalitetnije meso, vršimo vrhunsku preradu i distribuiramo na Vašu adresu.
Zaokružen proces proizvodnje omogućuje nam da garantujemo kvalitet svakog svog proizvoda. Naš tim čine preduzimljivi i vredni ljudi koji znaju da je kvalitet garant uspeha. Stalnim inovacijama i usavršavanjem doprinosimo povećanju zadovoljstva ukusa naših proizvoda.