Mesara ensar

Izbor i preradu mesa prepustili smo ljudima koji uzgajaju svoja stada na pasnjacima Peštari i garantuju za kvalitet.

Teletina

Piletina

Junetina

Ćevapi

Proizvodnja roštilj mase za pazarski ćevap, pljeskavice i viršle

Mesara poseduje savremeno opremljenu klanicu i pogon za preradu mesa čija tehnologija prati visoke standarde evropskog tržišta i garantuje kvalitet proizvoda. Spoj tradicije uzgoja stoke na Pešterskim pašnjacima i savremena tehnologija rezultiraju proizvodima koji stvaraju prostor za uživanje u prepoznatljivom ukusu.

  • Pazarski ćevap
  • Pljeskavice
  • Domaće viršle

Ovaj autentični ukus preporučuje Svetska zdravstvena organizacija kroz ispunjavanje HACCP i HALAL standarda, koje su mnoge zemlje Evropske Unije usvojile kao zakonsku obavezu u proizvodnji hrane.
HACCP je sistem bezbednosti hrane koji se zasniva na analizi i kontroli potencijalnih bioloških/mikrobioloških, hemijskih i fizičkih opasnosti kojima su izložene sirovine, mogućih opasnosti pri rukovanju, proizvodnji, distirbuciji i konzumiranju proizvoda.
HALAL standard predstavlja potvrdu bezbednosti proizvoda za zdravlje ljudi i kao takav značajan je ne samo za muslimane već i za sve ljude koji drže do zdrave ishrane.

Prepoznatljivi ukus pazarskog ćevapa izradili smo sa željom da sačuvamo tradiciju i autentičnost . Zato za Vas biramo najkvalitetnije meso, vršimo vrhunsku preradu i distribuiramo na Vašu adresu.
Zaokružen proces proizvodnje omogućuje nam da garantujemo kvalitet svakog svog proizvoda. Naš tim čine preduzimljivi i vredni ljudi koji znaju da je kvalitet garant uspeha. Stalnim inovacijama i usavršavanjem doprinosimo povećanju zadovoljstva ukusa naših proizvoda.

Posetite nas

Kontaktirajte nas

 

065/302-2-303

Naselje Selakovac

Novi Pazar, Srbija.

Radno vreme

Pon – Sub
08h do 19h

Nedelja
08h do 16h